Homepagina / Over TEBI

“Blijven vernieuwen, daar staan we voor.”

De wortels van TeBi liggen in de oude steenfabriek in Montfoort. Daar startte Flip van den Hadelkamp in de koude winter van 1977 zijn handel in tegels en bielzen. De bedrijfsnaam was snel bedacht: TeBi, een afgeleide van beide producten. Aanvankelijk bestond de handel vooral uit oude bestrating, met name de zogenoemde 5 duimers. Door hard te werken en altijd de afspraken na te komen, groeide TeBi uit tot een florerend bedrijf.

In 1995 gaf oprichter Flip de sleutel aan zijn neef Peter van den Hadelkamp. De huidige directeur verlegde de focus naar nieuwe bestratingsmaterialen en maakte van TeBi een echte winkel. Cruciaal daarin was de introductie van het eigen merk Gardenlux Stones & Paving. Dankzij het goede werk van het team is Gardenlux in Nederland uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen.

Het visitekaartje van TeBi is het showplein aan de Krekenburg in Montfoort. Een strak schouwspel van tegels, tuinhout, verlichting en decoratieve elementen, in allerlei soorten en maten. Op een oppervlakte van ruim 1.200m² laten we zien wat we in huis hebben: een uitgebreide collectie bestratingsmaterialen en tuininrichting, naar ieders wens. Het showplein is 24 uur per dag, zeven dagen in de week toegankelijk voor hoveniers, stratenmakers en particuliere klanten om zich te laten inspireren bij de inrichting van hun tuinen.